Zo geeft MoneyFinder u inzicht in groei

Vinger aan de pols... met trends


Voorbeeld van omzet evolutie, gemiddelde en trendlijn per maand

In dit omzet-voorbeeld is duidelijk te zien dat men naar het einde van elk jaar - 4 jaar bij elkaar genomen - op de rem staat qua verkopen. Dit is nefast voor de winst in het vierde kwartaal omdat de kosten blijven lopen.

...of evoluties


Voorbeeld van directe kostprijs per uur evolutie per kwartaal

Dit bedrijf werkte zich in drie kwartalen geleidelijk in nesten door het gebrek aan inzicht in de stijgende directe productiekosten per uur, waardoor er ook geen gepaste acties volgden.

... dashboards


Voorbeeld van een dashboard met financiële en operationele ratio’s

Bovenaan de financiële parameters waar ook kredietinstellingen naar kijken.

Onderaan de operationele parameters die u als zaakvoerder graag op de radar houdt, met rechts de directe en totale kostprijs per uur.

... en samengestelde grafieken


Voorbeeld van een kostenposten-grafiek

Dit bedrijf wenste een aantal kosten gecombineerd en in detail op te volgen om patronen te herkennen en maatregelen te kunnen nemen om deze terug te dringen.


Uw resultatenrekening in cijfers


Voorbeeld van uw operationeel resultaat in cijfers

Operationele resultatenrekening met cashflow waarbij alle rekeningnummers gegroepeerd worden volgens een hoofdcomponent.

De eenvoudige doorklik-functie laat details en evoluties per jaar, kwartaal, maand en/of periode zien en geeft snel heldere inzichten.

... en visueel dynamisch in grafiek


Voorbeeld van uw operationele resultaat in grafische vorm

Door gebruik te maken van het keuzemenu in combinatie met de doorklik-functie kan men snel evoluties bekijken, verbanden ontdekken en zo conclusies trekken.

Overtuigd?

Dat mag, maar vergewis u gerust met een demo!