Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
We gebruiken MoneyFinder  om continu onze business te analyseren en gericht bij te sturen. Zo het puur boekhoudkundige overstijgen, geeft inzicht en gemoedsrust.
Paul Schol

CEO, Voo-do Interieurbouw

Ms. Nameless
Add Your Stars

Na de overname van IPSAM in 2017 waren er tal van problemen, ook op financieel vlak. Ik kreeg moeilijk inzicht in de cijfers en zocht naar een oplossing om de cijfers te visualiseren en een beter begrip te krijgen van mijn omzet- en vooral kostenstructuur. Dankzij MoneyFinder zijn we erin geslaagd de problemen te duiden en tijdig gepaste maatregelen te nemen. De samenwerking met Michel was daarin zeer positief en heeft de beoogde resultaten opgebracht. Zeker aan te raden!

Sam Hanssens
CEO, Ipsam

Ms. Nameless
Add Your Stars
Een diepgaand gesprek, een rondleiding in de fabriek en een financiële analyse, meer heeft Inconel Consulting niet nodig om een vliegende start te nemen.

Pierre Veys

CEO, Anfora

Ms. Nameless
Add Your Stars

De advocatuur is tot nu toe één van de minst geëvolueerde sectoren. Onze functionele software is niet meer of niet minder dan een ondoorgrondelijk patchwork van systemen die zelfs niet de relevante basisdata verstrekken. Die data onder controle krijgen, kan enkel en alleen met Business Intelligence.  

Tuerlinckx Tax Lawyers past het met MoneyFinder nu al toe in haar HR-toepassingen.

Zo worden wij beetje bij beetje meer een echte onderneming. En dat is precies wat de markt vandaag van de legal industry verwacht.

Jan Tuerlinckx

CEO, Tuerlinckx Tax Lawyers

Ms. Nameless
Add Your Stars

De MoneyFinder Missie

Pragmatisch adviseren

Vanuit onze eigen ervaring in het leiden van productie-KMO's willen we bedrijfsleiders op een praktische manier inzicht geven in hun operationele cijfers, deze met hen analyseren en hen advies verlenen waar de winsten of de kosten zitten.

Inzicht delen

Met MoneyFinder laden we de cijfers die standaard voorhanden zijn op, brengen ze operationeel in kaart en geven u met uw eigen cijfers een intensieve opleiding in operationele rapportering en analyse.  

Ontzorgen

Nadien laden wij maandelijks of per kwartaal uw cijfers verder op en geven u -indien gewenst- ook elk kwartaal een update van onze bevindingen. U kan bij ons terecht voor support en krijgt automatisch alle nieuwe versies van MoneyFinder. 

Inconel Consulting

Van cijfers via inzicht naar groei